Neváhejte s předstihem objednat velikonoční vykrajovátka, vyhnete se náporu a prodloužení doby dodání. Děkujeme dilna3d

Hodnocení obchodu

4,6 92 hodnocení
5
82x
4
1x
3
1x
2
0x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
MT Avatar autora Marcela Tylová | 2.3.2020
Já na svoji objednávku čekám od 8.3.2019
M Avatar autora Marcela | 16.1.2020
V žádném případě nic neobjednavat. Jsou to podvodníci. Už své peníze ani objednané zboží nikdy neuvidíte. Jen okrádají důvěřivé lidi.
B Avatar autora Barbora | 14.1.2020
V žádném případě neposílejte peníze dopředu. Od listopadu nemám ani zboží ani peníze! Dopis na odstoupení si ani nevyzvedla! Jen ho posílala od čerta k ďáblu a nakonec se mě vrací!
D Avatar autora DG | 15.12.2019
Je mi to líto, ale po doručení peněz napsali,že peníze přišly a to bylo vše,víc než měsíc a půl žádný další kontakt, ani odpověď na maily. Objednala jsem za celkem dost peněz,i jako dárky na vánoce, je mi to líto, navíc dřív obchod fungoval spolehlivě, takže nevím co se stalo...
B Avatar autora Barbora | 13.12.2019
Rozhodně nedoporučuji. Peníze mají na účtě od 22. 11. Telefon nikdo nezvedá. Nikdo nekomunikuje. Odeslán dopis na odptoupení kupní smlouvy a taktéž bez reakce. ????
BK Avatar autora Božena Kučerová | 11.12.2019
Formičky jsou super, děkuji.
MP Avatar autora Michaela Prášilová | 16.11.2019
Už skoro měsíc čekám na objednávku, stále mi nic nepřišlo, odpověď od paní žádná, telefony taky nezvedají.Velké zklamání...Třeba se objednávky dočkám..
AS Avatar autora Alena Stránská | 14.11.2019
Mela jsem obavy, skrze hodnoceni, ale objednavka byla dorucena jak mela :) dekuji
IL Avatar autora Ivana Lisická | 6.11.2019
Měsíc po zaplacení objednávky žádná reakce. Volám - nic. Píšu - nic. Opravdu velké zklamání!!!!
A Avatar autora Adipas | 14.8.2019
Taktéž katastrofa!!! Zaplaceno mam od března, snažím se o komunikaci již 4 mesice a nemam ani reakce ani vykrajovatka .
TD Avatar autora Tereza Dočkal | 12.8.2019
VŮBEC...již přes 4 měsíce mám objednáno, paní majitelka, když už náhodou komunikuje, tak jen slibuje, že je zásilka již připravená a stále nic nepřišlo. Když jsem zaslala formulář k odstoupení od smlouvy, neozvala se.
Avatar autora Lenka Červinková | 29.4.2019
já i mí obdarovaní, spokojenost. Děkuji
HF Avatar autora Helena Ferencová | 29.4.2019
Široká nabídka, spolehlivý obchod. Delší doba dodání.
MB Avatar autora Mateřská škola Bařiny | 27.4.2019
Ano, velmi.
LS Avatar autora Ludmila Srnová | 20.4.2019
Vykrajovátka 3D jsou velice pěkná, jen je třeba vyválet přesnou tloušťku těsta, aby otisk byl dokonalý. Oceňuji i materiál z biomasy, z něhož jsou vykrajovátka zhotovená.
MH Avatar autora Martina Heczková | 17.4.2019
Vynikající spolupráce, nádherná vykrajovatka. Vřele doporučuji.
KB Avatar autora Květa Bidlová | 16.4.2019
Vykrajovátka jsem hned vyzkoušela na velikonoční perníčky,.Jsem spokojena.Všem doporučuji.
BM Avatar autora Barbora Mičolová | 8.4.2019
Vykrajovátka jsou krásná a originální. Trochu delší doba dodání, ale přišly.
MM Avatar autora Miroslava Malenovská | 5.4.2019
Maximální spokojenost.
N Avatar autora Nikola | 3.4.2019
Objednala jsem jiz nekolikrat, miluju vase vykrajovatka :)
Nahoru
92 položek celkem